Gå til indhold
JULE TRAIL LØB MED KLEJNER LØRDAG D. 10 DECEMBER
JULE TRAIL LØB MED KLEJNER LØRDAG D. 10 DECEMBER
20 julegaveidéer fra Blacksnow

20 julegaveidéer fra Blacksnow

Kender du typen, der aldrig ønsker sig noget til jul?

Du har helt sikkert prøvet det før…

Det er jul og de årlige gaver skal købes, men der er altid een eller to (typisk ens forældre), der aldrig ønsker sig noget - fordi de har alt…

Så du ender med at:

1) Købe et eller andet, der ender med at stå og samle støv

Eller…

2) Købe et gavekort (fordi du er træt af, at alle dine gaver ender som mandelgave næste år)

Kender du det?

Det gør vi også i Blacksnow - men i år skal det være anderledes!

Jeg har nemlig samlet 20 af vores mest populære produkter, som er ideelle julegaver til den kræsne skiløber og snowboarder, der aldrig ved han eller hun ønsker sig.

I år har vi valgt at have fokus på miljøvenlighed og genbrug.

Derfor skal du holde ekstra øje med produkter der een eller to * efter navnet. Det er især mærker som Planks og Sweet Protection, der virkelig gør noget ud af at producere gear af genbrugte materialer.

Alle julegaver er opdelt i 4 prisklasser, så du nemt og hurtigt kan finde noget, som passer din pengepung.

Prisklasser:

  • 250 - 500
  • 500 - 1000
  • 1000 - 2000
  • +2000

Lad os starte med julegaverne i prisklassen 250 til 500 kroner.

 

Mons Royale Lift Access Skidsokker 2019**

Sköna merinoull strumpor är gjorda för att ge dig komfort och värme hela dagen.S

Disse sokker er lavet i merinould, som sikrer dig høj komfort hele dagen. Og så er de lavet i flotte og iøjnefaldende designs.

199kr
KØB JULEGAVEN HER

Sweet Protection Merino Balaclava 2019**

Denna balaclava är gjord av 100% merinoull
Simpel og genial. Denne balaclava dækker dit ansigt og din nakke. Perfekt til kolde dage og snevejrsdage.100% merino som er naturligt åndbart, temperaturregulerende, lugt resistent og miljøvenligt. Kan nemt bruges under skihjelmen.

249kr
KØB JULEGAVEN HER


Mons Royale McCloud Hue 2019**

En modern och ventilerande merino mössa med en klassisk look, som kan bäras på många sätt.

En moderne merino hue med et klassisk look. Rullet op, skubbet tilbage eller trukket ned. Bær huen hvordan du vil. Merinoulden sørger for komfort ved at være åndbar, fugttransporterende og lugt resistent.

349kr
KØB JULEGAVEN HER

 

Planks Jones Leather Luffe 2019

Snygga vantar i mjukt och smidigt getskinn som är naturligt vattentätt och andas.
En kvalitetsluffe i premium materialer. Handsken er lavet i gedelæder fordi det er blødt, holdbart, vandtæt og åndbart. Planks har forstærket handsken i de mest udsatte områder, for at gøre handsken mere holdbar. 

479kr
KØB JULEGAVEN HER

BONUS
Julegaven til ham og til hende...

 

Som noget helt nyt i år, kan du nu købe den perfekte julegave til manden eller kvinden, der har alt og aldrig ønsker sig noget til jul. Blacksnows julepakke består af en skiundertrøje fra Planks, et par varme skisokker fra Mons Royal i merinould og en sprød beanie fra Planks. Du kan sammensætte størrelse og farve efter smag, og så sender vi dig den perfekte julegave til den kræsne skiløber, der aldrig ønsker sig noget til jul…

 

Den samlede værdi er 749 kroner, men du kan frem til d. 20. december købe den til 399 kroner.

399kr
KØB JULEGAVEN TIL HAM ELLER HENDE HER

 

 

Appertiff PPY Artic White Goggles 2019

Stilrena mini shredders med klassisk Appertiff kvalitet.

Den klassiske mini-shredder. Men en mindre pasform end Dawg modellen er Puppy modellen for pigerne derude eller dem med et mindre ansigt. Samme klassiske Appertiff kvalitet, 2 linser og fantastisk funktionalitet i en pakke som ikke sprænger budgettet.

599kr
KØB JULEGAVEN HER

Sweet Protection Lumberjack Fleece Mellemlag 2019*

En robust fleecejacka eller tröja kan användas som isolerande mellanlager eller vardagsjacka.

En robuste fleece jakke eller trøje kan bruges som isolerende mellemlag eller hverdags jakke. Strategisk placerede forstærkninger tilføjer til den i forvejen stærke holdbarhed. Længere på ryggen for ekstra varme og komfort. Materialet er 100% genanvendt poluester ECO fleece.

799kr
KØB JULEGAVEN HER

Douchebag The Base 15L

Snygg och slitstark väska från Douchebag.

Douchebag The Base 15L er en super smart mindre rygsæk, der har plads til alt, hvad du har brug for til en dag på farten. Med sine super smarte funktioner er det nemt at komme til alt dit gear.

799kr
KØB JULEGAVEN HER

Mons Royale Womens Cornice Rollover LS Skiundertrøje 2019**

Klassisk skidundertröja gjord i 100% merinoull som håller dig torr, varm och luktfri i alla situationer.Klassisk skiundertrøje med et twist. Cornice Rollover LS er lavet i 100% merinould, som holder dig tør, varm og lugtfri i alle situationer. Denne model har ekstra lang krave, som du kan rulle op for at beskytte dig mod at få sne ned af halsen, eller lade den være nede for et stilrent look. Med ekstra længde på bagsiden for at sikre at du aldrig får bar ryg på bjerget og huller til tommelfingrene, så trøjen altid sidder som den skal.

799kr
KØB JULEGAVEN HER

Line Pollard Paintbrush Teleskop Skistav 2019

Denna skidstav är proffsskidåkaren Eric Pollards mästerverk.

Line Pollard Paintbrush Teleskop Skistav 2019 er ikke bare endnu et par skistave. Disse stave er pro skiløberen Eric Pollards mesterværk. Fremragende som touring skistave og designet til dig der vil udforske terrænet.

599kr
KØB JULEGAVEN HER

Mons Royale Yotei Powder Hood Skiundertrøje 2019**

Med hög hals och åtsittande huva, är denna skidundertröja din bästa vän djupa puderdagar.

Med høj hals og tætsiddende hætte, som passer ind under skihjelmen er denne skiundertrøje din bedste ven på dybe pudderdage. Bliv komplet beskyttet fra hofte til toppen af hovedet. I 100% merinould, som er naturens eget tekniske materiale. Det holder dig varm, tempereret, tør og lugtfri i hvilken-som-helst situation.

849kr
KØB JULEGAVEN HER

 

POC Spine VPD Air Vest Rygskjold 2019

Ett av de bästa ryggskydden på marknaden. VPD teknologin är mjuk och böjbar, men blir hård vid slag.

Dette rygskjold fra POC er let og behageligt. Samtidig så beskytter det præcis der hvor du har brug for det. Åndbarheden gør at rygskjoldet kan anvendes både på MTB og ski eller snowboard. Bæltet giver et mere præcist fit. VPD teknologien er blød og bøjelig, men bliver hårdt ved slag. Et af de bedste rygskjold på markedet.

1.149kr
KØB JULEGAVEN HER

 

Oakley Flight Deck Matte Black / Prizm Torch Iridium Goggles 2019

Den stilrena och minimalistiska Prizm Torch Iridium är en allround lins, som kan användas varje dag i alla väder.Oakley Flight Deck Goggles Matte Black / Prizm Torch Iridium er blevet designet med inspiration fra visirerne hos jægerpiloter, hvilket har givet brillerne dets stilrene og minimalistiske design. Prizm Torch Iridium er en allround linse, som kan bruges hver dag i al slags vejr.

1.799kr
KØB JULEGAVEN HER

POC Auric Cut Skihjelm 2019

POC Auric Cut Skidhjälm är baserad på originalet POC Auric hjälm, som är gjord för park och pipe.

POC Auric Cut Skihjelm er baseret på den originale POC Auric hjelm, der er udviklet til park og pipe. Auric Cut er blevet justeret og tilpasset til at være en alsidig hjelm for enhver freeskier og snowboarder til på og udenfor pisten. Hjelmen EPP liner beskytter mod de mange små stød og slag, mens den hårde ABS skal giver stærk beskyttelse mod hårdere slag.

1.249kr
KØB JULEGAVEN HER


Dragon PXV Eagle Goggles 2019

Dragon PXV Eagle är ramlösa goggles i en supernice och stilren design.

Dragon PXV Eagle er en frameless goggle i et super lækkert og stilrent design. Brillens har et oversized fit og har den såkaldte Panotech linse form som er utrolig rund. Dette gør at du får et fuldstændigt fantastisk udsyn. Evnen til at se mere end i en "normal" goggle, afspejles tydeligt i din egen performance og gør at du kan shredde dagen lang med større selvsikkerhed.

1.499kr
KØB JULEGAVEN HER

Planks Happy Days Pullover Skijakke 2019*

Gillar du freeride och offpist, fungerar jackan riktigt bra som mellanlager.

Denne super stilede oldschool inspirerede pullover, er en hyldest til de glade 80’ere dage hvor alle skidage var gode skidage. Er du til et relaxed og mere baggy look er pulloveren perfekt til at trække over hoodie’en eller din trøje. Den er desuden super blød og varm takket være det genanvendte REPREVE materiale.

1.649kr
KØB JULEGAVEN HER

 

 

Full Tilt First Chair 8 Skistøvler 2019

Full Tilt First Chair 8 Skistøvler 2019 er en alsidig all mountain freestyle støvle med det karakteristiske 3-piece design, som udover at kunne drive skien fremad, selv når de er flexet, vil gøre livet meget lettere for dine skinneben. Med Full Tilt skistøvler undgår du shinbang, selv hvis du bruger al din tid i snowparken eller med at droppe klipper.

1.649kr
KØB JULEGAVEN HER

Pieps Sport T Lavinpakke 2019

Lavinpaketet innehåller Pieps DSP Sport Lavinsändare, Pieps Tour T aluminiumspade och Pieps Avalanche 260 Lavinsond.Pieps Sport Lavinepakke indeholder alt hvad du har brug for til at udføre en lavineredning og hjælpe dig selv og dine venner med at være mere sikre i offpisten, hvadenten du kører freeride eller går skitouring.

2.599kr
KØB JULEGAVEN HER

Line Chronic Ski 2019

Den klassiska Chronic skidan i en ny och uppdaterad edition.Den klassiske Chronic ski i en ny og opdateret udgave. Line Chronic 2019 har fået et lidt bredere taljemål for at gøre den mere alsidig over hele bjerget og give skien større stabilitet ved landinger. Skien har et medium flex, der giver et godt mix mellem stabilitet og legesyghed. I tip og tail har skien Early Rise for at du kan jibbe mere og nemmere indlede dine carvingsving.

3.599kr
KØB JULEGAVEN HER

Planks Yeti Hunter Skijakke 2019*

Med en Yet Hunter är du bra påklädd till en dag på berget, i alla väder."Bedste skijakke jeg har haft ind til videre. Har de matchende bibs dertil, og det sæt kan virkeligt anbefales. 100 skidage sidste sæson i alle slags forhold (og det kan snildt klare 100 mere), og ikke et eneste problem..."

Se hele Thomas anmeldelse her →

2.649kr
KØB JULEGAVEN HER

Bataleon Evil Twin Snowboard 2019

Bataleon Evil Twin er rygraden i Bataleons park sortiment og er en klassiker, som dominerer hele parken. Det er ikke noget tilfælde at det har været i Bataleons lineup siden day one. Det er et af de mest versatile snowboards på markedet og med tredje generations 3BT, er Evil Twin mere end nogensinde før, klar til at være dit go to freestyle board.

3.649kr
KØB JULEGAVEN HER

 

Det blir en god jul i år

Jeg er overbevist om, at du her kan finde en julegave til selv det mest kræsne familiemedlem - og uanset om du bare skal have noget til pakkelegen eller til een, der har været ekstra sød i år, så bør det findes på listen.

Hvis du har spørgsmål til årets julegaveliste, så er du altid velkommen til at kontakte os på chatten, e-mail eller på telefon.

Så skal vi nok hjælpe dig med årets julegave!

*Julegaver, der er lavet af genbrugt materiale.

**Julegaver lavet af naturlige materialer som fx merinould, der både er godt for performance og miljøet.

 

Forrige artikel Video: Sådan pakker du din The Douchebag skitaske!
Næste artikel Lavinesikkerhed III: Sådan håndterer du lavinefare (Eksperternes tips)

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter