Gå til indhold
HUSK AT BESTILLE TID TIL AT FÅ LAVET STØVLER. BOOK HER
HUSK AT BESTILLE TID TIL AT FÅ LAVET STØVLER. BOOK HER
Armada leverer ski stoke og underholdning til mørket! - Steep & Deep

Armada leverer ski stoke og underholdning til mørket!

Armada Skis har sørget for at du ikke behøver kede dig i vintermørket. I løbet af den sidste uge har to af deres atleter sørget for at du kan blive stoked på vinter og hygge indenfor i vintermørket. Først lancerede Tanner Hall sin kortfilm Triumph og kort efter lancerede Sammy Carlson hans TWENTYFOUR. Bedre bliver det altså ikke. Og hvis du ikke tror på os, så skal du fortsætte lidt ned i artiklen og bruge en halv times tid på at se de to skifilm. Når du har set dem begge, kan du prøve at fortælle mig at du ikke synes det var fedt. Som en lille bonus, så har vi lige smidt et par links ind til noget af det gear, som Tanner og Sammy bruger i filmene!

Tanner Hall – Triumph

Armada Magic J Ski 2018

Tanner Halls signatur ski. Skabt til de dybeste pudderdage og største BC-kickers. Masser af rocker og optimal opdrift. Som Armada JJ på steroider! Perfekt til Japan, British Columbia eller hvis du leder efter en rendyrket pudderski!

Oakley Canopy Tanner Hall Signature Turntable Green / Prizm Jade

Den første og klassiske oversized goggle fra Oakley. Canopy’en sidder utroligt komfortabelt på ansigtet, den store linse giver dig et ubegrænset udsynsfelt. Med Prizm Jade linsen får du en allround linse, som kan bruges i al slags vejr.

Sammy Carlson – TWENTYFOUR

Armada Lifted GORE-TEX 3L Skijakke 2018

Ekstremt teknisk skijakke, som kombinerer de funktionelle materialer med et klassisk Armada look. Sammy bruger jakken til Japan segmentet, hvor det vælter ned med sne hele vejen igennem!

Oakley Line Miner Sammy Carlson Razor Camo Red / Prizm Torch

Den nye Oakley goggles i årets fedeste signatur model. Sammy C kan ikke bare lave butter 5 udover store pillow linier. Han kan også designe goggles! Med Prizm Torch, som er en allround linse til al slags vejr!

Dakine Heli Pro 20L Rygsæk 2018

Klassikeren som aldrig går af mode, aldrig går i stykker og altid har plads til lidt mere. Heli Pro 20L er ikke uden grund verdens mest populære ski og snowboardrygsæk. Den er fed at se på, sidder komfortabelt på ryggen og har plads til dit gear. Hvad mere kan du ønske dig?

 

Forrige artikel Flere ekspert tips til lavinesikkerhed
Næste artikel Top 5: Drømmedestinationer til skiferien!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter