Gå til indhold
Spar kr. 100,- på skiservice fra 15. november - 3. december. Tilbuddet gælder ikke junior ski.
Spar kr. 100,- på skiservice fra 15. november - 3. december. Tilbuddet gælder ikke junior ski.
Eksperterne anbefaler: Årets bedste ski

Eksperterne anbefaler: Årets bedste ski

Vi har spurgt vores egne eksperter om hjælp til det evigt svære spørgsmål: Hvilken ski er årets bedste? Og selvfølgelig var de ikke enige, da de alle søger noget forskelligt af deres skidage! Sådan er det for alle. Der vil ikke være en ski, som vil være alles favorit. Der anbefaler vi flere mere end bare en enkelt ski.

Hvordan finder man så årets bedste ski?

Det handler nemlig meget om, hvordan du har lyst til at stå på ski og hvad du gerne vil have ud af din skiferie eller skisæson.

Derfor har vi valgt at få vores eksperter til at vurdere årets ski indenfor 4 kategorier:

Eksperterne anbefaler:

martin_schober

 

 

Ekspert #1: Martin Schøber

Stil: Freeride / Touring

Foretrækker: Urørte puddersving direkte fra bjergtoppen

 

 

Martins anbefalinger:

 armada-arv-jj-116-2020

 

 

 

Armada ARV 116 JJ Ski 2020

Type: Freeride/Offpiste

En af verdens første pudderski. Og det er stadig designet, som alle andre efterligner. Jeg foretrækker, og anbefaler, Armada ARV 116 fordi skien gør skiløb til en leg. Du kan bruge den brede ski over hele bjerget, men den er bedst i dyb dyb pudder, hvor du kan lege rundt uden begrænsninger. Kør forlæns, baglæns, sidelæns. Kun din fantasi sætter grænser. Din skidag bliver bare sjovere med ARV 116.

→ Gå til skien her ←

 

head-kore-99

 

Head Kore 99 Ski 2020

Type: Touring

 

 

 

Kore 99 har alt, hvad du gerne vil have en touring ski. Den er stiv, den er alsidig og den er let. En touring ski, som du også kan charge på i skiområdet. Bredden er utroligt alsidig, så du kan carve sving på pisten eller i hardpack og få faceshots i frisk pudder. Man vil altid helst køre pudder, men i bjergene ved man aldrig rigtigt, hvad man får. Derfor har man brug for en ski, som kører godt i alle sneforhold. Det får du med Head Kore 99. Og så er den bare hamrende flot!

→ Gå til skien her ←

niklas-hoiem

 

 

Ekspert #2: Niklas Hoiem

Stil: Park / Freeride

Foretrækker: Solrig forårsdag i parken med drengene

 

 

Niklas' anbefalinger:

armada-edollo-ski-2020

 

Armada Edollo Ski 2020

Type: Freestyle

Armada Edollo er den perfekte ski til dig, som vil have en ski der kører godt i snowparken igennem hele vinteren. Skiens lidt bredere talje holder dig ovenpå i tung forårsslush og pudder. Skien har et fantastisk pop, som gør at du kan hoppe højere end alle andre. Med et blødere flex i tip og tail bliver skien utroligt legesyg uden at det går udover skiens gode stabilitet. Skien har den Armadas tykkeste stålkanter og kraftig base, som betyder at skien kan tåle hårdt brug i snowparken.

→ Gå til skien her ←

 

karin-ski-ekspert

 

 

Ekspert #3: Karin Cadwalader

Stil: All Mountain

Foretrækker: Solrig da med både pister og pudder

 

 

Karins anbefalinger:

line-pandora-94-ski-2020

 

Line Pandora 94 Ski 2020

Type: All Mountain

Line Pandora 94 er skien, som lader mig gøre præcist det jeg har lyst til. Den ene dag vågner jeg op, og har lyst til at køre offpiste, den næste dag vil jeg holde mig på perfekt præparerede pister. Det skifte klarer skien uden problemer. Skiens rocker og taper hjælper dig til at flyde igennem pudder, og giver dig følelsen af at køre på ski midt i en sky. Med et utroligt kantgreb føler man sig sikker og stabil på pisten, og jeg kan køre de hurtige og skarpe carvingsving, som jeg elsker. Det er bare en super alsidig ski, som kan tage dig med overalt.

→ Gå til skien her ←

Shop alle vores ski her ↓

Forrige artikel Den ultimative pakkeliste til skiferien!
Næste artikel Hvad er rPET?

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter