Gå til indhold
Blacksnow og Steep & Deep går sammen >> Læs mere her.
Blacksnow og Steep & Deep går sammen >> Læs mere her.
Ride Green For Blacksnow - Klimavenligt skiudstyr

Ride Green For Blacksnow - Klimavenligt skiudstyr

Som ski- og snowboardentusiaster er det vigtigere end nogensinde, at vi passer på klimaet, så vi kan sikre dyb pudder i bjergene i mange år fremover.

Hos Blacksnow har vi allerede et bredt sortiment af gear, der er lavet i miljøvenlige og bæredygtige materialer.

Men det er slet ikke nok!

Vi kan og vil være bedre til at tage ansvar, og i 2019 satte vi hos Blacksnow fokus på at gennemføre en bæredygtig tankegang på tværs af hele vores virksomhed. Vi vil være grønnere!

Vi arbejder derfor aktivt med disse konkrete tiltag:

 1. Tage kontakt til flere brands med en klima- og miljøvenlig produktion

 2. Aktivt vælge flere produkter, som er produceret af genanvendte materialer

 3. I højere grad promovere gear på vores shop, hvor producenten aktivt er med til at sikre vores vintre gennem en bæredygtig ageren i deres virksomhed

 4. Sender og pakker dit ski- og snowboardudstyr i emballage af genanvendte materialer

 5. Stolt medlem af 1% For The Planet, hvor vi donerer 1% af omsætningen, uanset overskud eller underskud, til velgørenhed

1-for-the-planet-medlem-danmark

#ridegreenforblacksnow

Hos Blacksnow har vi skabt en kollektion af ski- og snowboardudstyr som er klimavenlige. Det er gear, som er blevet produceret på en bæredygtig facon af firmaer, som har taget stilling.

Det er vores: Ride Green kollektion

Og for at gøre det ekstra nemt for dig at vælge miljørigtigt, når du køber gear hos Blacksnow, så har vi markeret alt tøj og gear i vores Ride Green sektion med et 'Ride Green' mærkat:

Sådan ser det ud:

Om Ride Green

Miljøvenligt skitøj og gear betyder ikke, at du nødvendigvis skal klæde dig i hamp eller køre med gammelt og slidt udstyr fra Helmut Lottis velmagtsdag. I dag er der flere og flere brands, som har fanget betydningen i at lave bæredygtige produkter, der stadig lever op til de krav, vi som butik og du som forbruger, stiller til performance, funktionalitet og tidens trends.

Køb Ride Green her

Genanvendt plastik

I denne artikel snakker vi meget om genanvendt plastik, og hvordan flere af vores brands bruger garn, som er spundet af genanvendte plastikflasker eller plastikaffald. Det kaldes også rPET (Recycled Polyethylene Terephthalate). PET er en type plastik, der er globalt anerkendt, som værende sikker, ugiftig, stærk, fleksibel og ikke mindst 100% genanvendelig.

Fact: Der er 40% mindre miljøpåvirkning ved producere polyester fra genanvendte materialer, sammenlignet med at producere nyt polyester.

plastik-til-skitøj

Lær mere: Læs vores fulde artikel om genanvendelse af plastik: Hvad er rPET?

Video 

En visuel præsentation af, hvordan man laver gamle plastiskflasker om til en ski- eller snowboardjakke.

Klimavenlige ski- og snowboardbrands

En række af brands hos Blacksnow gør allerede en stor indsats for at være mere klimavenlige. Du kan læse mere om, hvad vores Ride Green Brands gør for klimaet herunder.

Planks Clothing

Planks udvikler løbende sine produkter og processer for at minimere sin påvirkning af miljø og klima samtidigt med, at de fortsætter med at støtte og give tilbage til ski-miljøet. Næsten alle deres styles er produceret med en større eller mindrel del af genbrugt materiale. Hele deres Good Times-kollektion er lavet med REPREVE® garn.

REPREVE® er verdens ledende producent af genbrugsgarn (lavet af polyester fra genbrugte plastikflasker, førnævnte rPET).

Køb Planks Clothing her:

Völkl

Anvender genbrugte grundmaterialer og deres trækerner kommer fra bæredygtigt skovbrug. De har sågar et minimalt forbrug af harpiks og andre toksiner som fx. klorin.

De har reduceret deres klimabelastning ved at tænke det ind i produktionen, hvor de anvender minimalt med vand, overspray og de genbruger så meget som muligt. Völkl anvender sågar genbrugt stål til kanterne og alle deres print er med vandbaserede farver.

Dakine

Har produceret udstyr i genbrugt PET-materialer i lang tid, og deres PET polyester fiber til deres rygsække og tøj kommer fra genbrugte plastikflasker.

Anvendelsen af genbrugt PET-materialer sker uden at gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet eller design. De er faktisk gået så langt, at de inkluderer miljøvenlige farvemønstre i deres kollektioner.

Sweet Protection

Har fokus på at sikre sig at deres produkter er 100% fri for farlige kemikalier. Derudover producerer de meget i uld, som er et naturligt materiale og som kan nedbrydes naturligt. De har meget strikse kontrolprocesser for deres merinould fra Australien og New Zealand, for at sikre at ulden er 100% non-mulesing.

De har udfast anti-bakterielle og anti-svamp behandlinger af deres tøj, netop for at holde produkterne 100% fri for farlige kemikalier. I stedet har de fundet en ny teknologi, som gør deres produkter med åndbare og sikrer en naturlig tørhed.

Køb Sweet Protection her:

Mons Royale

Mons Royales laver primært produkter i 100% merinould. For at sikre, at deres produkter er miljøvenlige og produceret på fair vis samarbejder de med ZQ Merino, som er verdensførende indenfor etisk produceret uld. De sikrer at deres bønder opfylder de højeste krav indenfor dyrevelfærd, miljøvenlighed og social bæredygtighed.

To af de ufravigelige krav til merinofår fra ZQ er, at de lever frit og at de er 100% non-mulesing.

Køb Mons Royale her:

WearColour

Gør brug af flere miljøvenlige materialer og belægninger - blandt andet Cloudfill, genbrugt polyester og Bionic-Finish®Eco.

De genbruger PET-flasker, se "Hvad er rPET?", for minimere vandforbruget og mindske klimapåvirkningen fra deres produktion. Dere vandafvisende imprægnering Bionic-Finish®Eco er, i modsætning til almindelige imprægneringer, økologisk imprægnering, der indeholder giftfri silikone og polyurethan uden nogen kemikalier. Cloudfill er et dunlignende fyld med isolerende egenskaber. Det syntetisk materiale er blevet valgt for at højne dyrevelfærden.

Jones

Alle Jones Snowboards er lavet med genbrugte sidewalls og stålkanter. Deres t-shirts og hoodies er lavet af genbrugt polyester og økologisk bomuld produceret efter OBCS (Organic Blended Content Standard). Hvilket gør at tøjet er produceret med et lavere vandforbrug, lavere energiforbrug, lavt forbrug af kemikalier og fortsat har en en lang levetid. Næsten alle deres rygsække består desuden af genbrugt PET - såkaldt rPET.

Hestra

Bæredygtighed er en af Hestra mærkesager. De laver handsker med høj slidstyrke og kvalitet, hvilket giver en livslang holdbarhed på produkterne. Og dermed minimerer de forbruget af råvarer og belastningen af miljøet.

De ejer alle de fabrikker, hvor handskerne bliver produceret. Derfor kan de kontrollere produktionskæden fra A-Å. Det giver Hestra en kæmpe fordel i deres arbejde for klima og miljø. I dag er Hestra en af de få miljøcertificerede produktionsvirksomheder inden for ski- og outdoor industrien.

Køb Hestra her:

Tak for at være med på Blacksnows rejse for et bedre klima og hvidere bjergtoppe.

#ridegreenforblacksnow

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter

 • Dakine

  Dakine Poacher 22L Rygsæk

  1.299 KR
  2 tilgængelige farver

  En tyndere rygsæk til jagten på friske spor udenfor pisten. Når offpisten kalder er det Poacher 22L, som giver alle de rigtige svar. Rygsækken har...

  Se alle detaljer
 • Planks Shredorak Packable Anorak | Planks Clothing
  Planks Shredorak Packable Anorak | Planks Clothing
  Planks Clothing

  Planks Shredorak Packable Anorak

  499 KR
  2 tilgængelige farver

  Planks Shredorak Packable Anorak er en tynd jakke til de varmere forårsdage på bjerget, til sommeraftener eller -træning. Den lette og tynde jakke ...

  Se alle detaljer
 • Dakine

  Dakine 365 DLX 27L Rygsæk

  629 KR
  3 tilgængelige farver

  Den helt klassiske hverdagstaske med et moderne twist! 365 er lavet til at fungere, ja.. 365 dage om året. Fleece linede lommer, til beskyttelse af...

  Se alle detaljer
 • Mons Royale

  Mons Royale Womens Tech Cushion Skisokker

  299 KR
  2 tilgængelige farver

  Et par skisokker, som giver dig alt, hvad du kan forvente af skisokker. For ekstra komfort er der støddæmpning på skinneben og under foden samt et ...

  Se alle detaljer
 • More
 • Planks Parkside Soft Shell Riding Hoodie | Planks Clothing
  Planks Parkside Soft Shell Riding Hoodie | Planks Clothing
  Planks Clothing

  Planks Parkside Soft Shell Riding Hoodie

  949 KR
  4 tilgængelige farver

  Planks Parkside Soft Shell Hoodien har lige det ekstra. Hoodien er fremstillet i vandtæt og åndbart materiale, der gør at du ikke bliver våd. Me...

  Se alle detaljer
 • Planks Parkside Pro Soft Shell Hoodie 2019 XSmall XSmall MT-PRO901A-XS
  Planks Parkside Pro Soft Shell Hoodie 2019 XSmall XSmall MT-PRO903A-XS
  Planks Clothing

  Planks Parkside Pro Soft Shell Hoodie

  949 KR
  3 tilgængelige farver

  Planks Parkside Pro Soft Shell Hoodie 2019 Planks Parksiden Pro Soft Shell Hoodien har lige det ekstra. Hoodien er fremstillet i vandtæt og åndbar...

  Se alle detaljer
 • Planks Parkside Riding Hoodie 2019 XSmall XSmall MT-PARK904A-XS
  Planks Clothing

  Planks Parkside Riding Hoodie

  379 KR
  4 tilgængelige farver

  Planks Parkside Riding Hoodie 2019 Planks Parkside Riding Hoodie er en super cool hoodie med tekniske egenskaber, der gør den ideel til ski og sno...

  Se alle detaljer
 • Planks Yeti Hunter Skijakke 2019 Small Small MO-YHJ904B-S
  Planks Yeti Hunter Skijakke 2019 Small Small MO-YHJ903B-S
  Planks Clothing

  Planks Yeti Hunter Skijakke

  2.649 KR
  4 tilgængelige farver

  Planks Yeti Hunter Skijakke Planks Yeti Hunter Skijakke har et væld af funktioner. Jakken giver dig perfekt bevægelsesfrihed med sit ekstra lange...

  Se alle detaljer
 • More
 • Hestra

  Hestra Army Leather Heli Ski 3-Finger Skihandsker

  999 KR
  4 tilgængelige farver

  En moderne klassiker, som har et utal af fans verden over. Her i 3-finger modellen, som kombinerer det bedste fra luffer og 5-finger handsker. Eks...

  Se alle detaljer
 • Hestra

  Hestra Army Leather Gore-Tex 3-Finger Skihandsker

  1.299 KR
  1 farve tilgængelig

  Hestra Army Leather Gore-Tex 3-Finger Skihandsker er en anden version af den klassiske Army Leather handske. Denne model har Gore-Tex membran, hvil...

  Se alle detaljer
 • Hestra

  Hestra Womens Patrol Gauntlet Luffe

  949 KR
  2 tilgængelige farver

  Hestra Womens Patrol Gauntlet Luffe 2020 er en holdbar og varm handske i Army gedelæder. Luffen holder ekstra meget på varmen sammenlignet med 5-fi...

  Se alle detaljer
 • Hestra

  Hestra Army Leather Patrol Female Luffe

  699 KR
  1 farve tilgængelig

  Hestra Army Leather Patrol Female Luffe er kort skiluffe med premium teknologier. Luffen giver ekstra varme ved at holde dine fingre samlet, sålede...

  Se alle detaljer
 • More
 • Sweet Protection

  Sweet Protection Back Protector

  799 KR
  1 farve tilgængelig

  Blødt og komfortabelt rygskjold, som er utroligt holdbart. Det er et type-2 sikkerhedscertificeret rygskjold, som kan bruges til vintersport, MTB ...

  Se alle detaljer
 • Sweet Protection

  Sweet Protection Back Protector Vest Junior

  799 KR
  2 tilgængelige farver

  Junior rygskjoldet er specielt lavet til børn. Rygskjoldet er af samme høje beskyttelse som voksen-versionen. Det er lavet med en blød og komforta...

  Se alle detaljer
 • Sweet Protection

  Sweet Protection Back Protector Race Vest Junior

  1.199 KR
  1 farve tilgængelig

  Det sikreste rygskjold fra Sweet Protection til børn. Rygskjoldet er let, effektiv ventileret og giver maksimal beskyttelse. Konstrueret med en bl...

  Se alle detaljer
 • Sweet Protection

  Sweet Protection Rygskjold Vest

  1.199 KR
  1 farve tilgængelig

  Det letteste af alle Sweet Protections rygskjold. Det er godt ventileret og giver høj sikkerhed. Det er lavet med en visco-elastisk skum fra SAS-TE...

  Se alle detaljer
 • More
 • Mons Royale

  Mons Royale Neve Wool Insulation Vest

  1.399 KR
  1 farve tilgængelig

  Varm uanset hvad. Let varme med et ergonomisk snit og merino fleece paneler skaber bevægelsesfrihed til freeride og skitur. Neve kan gemmes i din t...

  Se alle detaljer
 • Mons Royale

  Mons Royale Fishermans Beanie

  350 KR
  1 farve tilgængelig

  En klassisk 1X1 ribbet merino-hue med foldbar manchet. Brug den, som du vil - du kan endda fordoble den. Nyd den kløefri komfort af merino. Funktio...

  Se alle detaljer
 • Mons Royale

  Mons Royale Hold em Boxer

  350 KR
  2 tilgængelige farver

  En merinoboxer med længere snit med Hold 'Em -pasform for overlegen støtte. Lavet med let, åndbart og lugtbestandigt Merino Air-Con. First on, last...

  Se alle detaljer
 • Mons Royale

  Mons Royale Epic Bike Shorts Liner

  550 KR
  1 farve tilgængelig

  Sus gennem singletrack året rundt. Høj luftgennemtrængelighed merino mesh transporterer fugt og tørrer hurtigt. Merino Shift er hurtigtransporteren...

  Se alle detaljer
 • More