Gå til indhold
HUSK AT BESTILLE TID TIL AT FÅ LAVET STØVLER. BOOK HER
HUSK AT BESTILLE TID TIL AT FÅ LAVET STØVLER. BOOK HER
VIDEO: Monteringsguide til MTB skærme - Steep & Deep

VIDEO: Monteringsguide til MTB skærme

I denne guide får du en komplet monteringsguide (video) til montering af skærme på din mountainbike. Med en MTB skærm kan du beskytte din mountainbike og forlænge holdbarheden af din cykel.

Hvordan monterer jeg MTB skærme?

Hvis du nogensinde har stillet dig selv en af følgende spørgsmål, så vil denne guide kunne hjælpe dig, til at komme videre:

  • Kan jeg selv montere mountainbike skærme?
  • Hvordan monterer jeg MTB Skærme?
  • Er det nemt at montere skærme på min mountainbike?

Vi vil gennem en informativ video vise dig lige præcis, hvordan du skal montere dit nye MTB skærme på din mountainbike. Du kan gøre det lynhurtigt og du behøver ikke andet end en saks for at montere alle de nødvendige skærme til din mountainbike. Men en skærm kan du beskytte din mountainbike, så den holder længere og kører bedre.

Beskyt din MTB med en af vores skærme:

Video: Montering af MTB skærm

I den følgende video vil vores MTB ekspert give dig en komplet guide til, og gode tips og tricks, til montering af mountainbike skærme.

Hvordan vælger jeg MTB skærm?

Indrømmet, MTB skærme, er ikke en absolut nødvendighed på din mountainbike, men vi bruger det og vi vil også anbefale dig at bruge en eller flere skærme på din mountainbike. Og det er ikke uden grund.

Vi er gear nørder, og vi kan godt lide at passe på vores gear. Derfor passer vi godt på vores mountainbike. Og det synes vi er det eneste rigtige. Og modsat skærmen på din bycykel, som sandsynligvis primært skal forhindre at du bliver beskidt når du cykler på arbejde til fest, så har mountainbike skærme rent faktisk en beskyttende funktion. Alle Mucky Nutz skærme, beskytter vitale dele af din cykel mod slitage fra mudder og sten.

Guide: Vask og rengøring af mountainbike

Køb af mountainbike skærm

I den følgende video guider Mads Weidemann dig til, hvordan du skal vælge den rigtige MTB skærm til dit brug og dine behov.

Forrige artikel Lagersalg [27. oktober klokken 10.00]

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter