Gå til indhold
10 gearnyheder vi stoker over! - Steep & Deep

10 gearnyheder vi stoker over!

Er du også spændt på alt det nye gear til den kommende vinter? Så er du kommet til det rigtige sted. Her får du et kig på de 10 mest interessante nyheder til vinteren 2020. Og dem er der mange af!

Vi har næsten ikke kunne vente med at præsentere dig for det fede gear, som du selvfølgelig vil kunne finde, preorder og købe på Blacksnow i løbet af efteråret!

Se alle nyheder til 2020:

Line Outline Ski 2020

Erstatningen for den legendariske Magnum Opus ski. Det er ikke bare en efterfølger. Outline er en helt ny ski. For første gang har Line givet tip og tail en konveks form. Det betyder at der ikke bare er rocker i skiens tip og tail. Siderne (af tip og tail) af skien er også løftet, som det kendes fra surfboards. Resultatet er en ski, som giver dig mere kontrol i butters, bedre slashes, mere opdrift og ekstra fart. What's not to like?

line-outline-ski

Skien er skabt af legenden Eric Pollard og er perfekt til dig, som ikke vil lade dine freestyle ambitioner være begrænset af snowparken. Nu kan du tage dine tricks, dine jibs og din switchkørsel med ud i pudderen.

Specifikationer:

  • Sidecut: 150-117-142 mm
  • Vægt pr. ski: 2030 g
  • Svingradius: 18,5 m
  • Mediumblødt og symmetrisk flex
  • Fås i 176 og 186 cm

Vejl. udsalgspris: 5649 kr

Køb Line Outline Ski 2020 her

Black Diamond Jetforce Pro Lavinerygsæk 2020

Jetforce Pro er en videreudvikling af deres populære Jetforce rygsæk - og den er blevet endnu bedre. Det er en elektronisk lavinerygsæk, som gør det nemmere for dig at rejse med rygsækken og giver dig en sikkerhed for at systemet altid virker. Samtidigt med at det holder vægten nede.

black-diamond-jetforce-pro

Den nye model er stopfyldt med features:

  • Op til 4 udløsninger af ballonen på én opladning
  • Op til 30 dages batterilevetid på standby
  • Base Pack med mulighed for montering af ekstra boosters på 10/25/35 L
  • Aftrækkeren kan monteres på begge skuldre
  • Vægt: 2636 g (Base Pack)
  • Bluetooth funktionalitet til opdatering af firmware
  • 200 L ballon (Til sammenligning er andre airbags typisk 150 L)
  • Fanen fortsætter oppumpning af ballon (Således at den kan holde sig oppustet selv med mindre skader)
  • Fås i 10L og 25L version

Vejl. udsalgspris: Fra 8799 kr

Køb Black Diamond Jetforce Pro Lavinerygsæk her

Oakley Fall Line XL Goggles 2020

Fall Line XL er en ny og større model af den populære Fall Line google. Denne goggle har, modsat originalen et oversized fit. Hvilket gør at dig som foretrækker oversized goggles nu kan få Fall Line looket. Med Ridgelock teknologi kan du skifte linse på ingen tid og O Matter Framen sidder komfortabelt på ansigtet. Det er muligt at have briller med styrke under Fall Line XL.

oakley-fall-line-xl-goggles-2020

Alle vores Fall Line XL goggles kommer med en Prizm linse. Den skarpest mulige linse med et optimeret udsyn i et bredt spektre af lysforhold. Fås i mange modeller med forskellige Prizm linser.

Tip: Læs mere om Oakley Prizm i vores artikel om teknologien

Vejl. udsalgspris: Fra 1419 kr

Køb Oakley Fall Line XL Goggles her

Bataleon Party Wave Snowboard 2020

Et kort og tykt snowboard, som er skabt til sjov med vennerne. Både på og udenfor pisten. Det korte board med en directional TBT form er skabt til jibs, utrolig carving på pisten og den dybeste pudder. Vi garanterer sjovere dage på bjerget med Party Wave boardet. Navnet er ikke kommet ud af ingenting!

bataleon-party-wave-2020

Tip: Fås i to længder og skal køres 5-10 cm kortere end dit all mountain board

Vejl. udsalgspris: 2979 kr

Køb Bataleon Party Wave Snowboard 2020 her

Planks Throw-Down Collared Skijakke 2020

Har du også stået og manglet et stilfuldt alternativ til oversized hoodies og store farverige skijakker? Så skal du checke den kommende Throw-Down jakke fra Planks ud. 

Pop your collar like a bo$$!

planks-throw-down-jacket-2020

Den vandtætte og åndbare Throw-Down jakke er et stilfuldt mix af street-look og tekniske materialer. Du kan slå kraven op og du kan trække hætten over hjelmen (eller tage den af). Uanset hvad vil du tiltrække dig mange blikke på bjerget!

Specifikationer:

  • Regular fit
  • Vandtæthed/Åndbarhed: 10.000/10.000
  • 60g isolering
  • Liftkortlomme
  • Vandafvisende lynlåse
  • Lavet af genanvendt Polyester (RePREVE)

Vejl. udsalgspris: 1599 kr

Køb Planks Throw-Down Collared Skijakke 2020 her

Salomon S/LAB Shift MNC 13 Skibinding 2020

Holy Shift! Alle talte om dem sidste sæson, og til næste sæson vil alle igen tale om Salomon S/Lab Shift MNC 13. Den banebrydende binding kombinerer det bedste fra techbindinger med det bedste fra faste bindinger.

salomon-slab-shift

Perfekt til dig, som gerne vil have muligheden for at gå skitouring og randonne uden at opgive at køre hårdt, droppe klipper og straightline chutes.

Se lige præcist, hvor hårdt du kan charge på Shift bindingen:

Tre gode grunde til at skifte til S/LAB Shift:

  • Downhill performance med DIN 13 og sammenlignelig energioverførsel, elastisk bevægelse og effektivitet som den legendariske STH2 binding.
  • Mulighed for skitouring med pin teknologi, der giver fuld bevægelsesfrihed i hvert skridt og hver vending. Nem at træde ned i, simpelt skift mellem tour og ski mode og intuitiv adgang til hælforhøjerne.
  • Multi Norm Certifikation (MNC) med en justerbar tå. Det er den eneste hybrid binding, som er kompatibel med alle normcertificerede skistøvler på markedet.

Vejl. udsalgspris: 3999 kr

Køb Salomon S/LAB Shift Binding her

Faction Candide 2.0 x Mademoiselle Ski 2020

Limited edition ski skabt for at hylde og inspirere kvindelige skiere over hele verden. Skiene har samme konstruktion, materialer, form og flex som de utroligt populære Candide 2.0 ski. Candide Thovex himself er glad for at kunne hylde kvinder, som kører hårdt med denne limited edition af hans mest populære ski.

faction-candide-20-mademoiselle

Det er en sand all mountain ski, som gør skiløb meget sjovere og mulighederne endeløse. Det er en twintip ski med en bredde på 102 mm under foden og en symmetrisk shape og legesygt flex. Du får opdrift i pudder, kantgreb på pisten og et super pop i parken.

Fås i to forskellige længder og kun i et meget begrænset oplag.

Vejl. udsalgspris: 4499 kr

Køb Faction Candide 2.0 X Ski 2020 her

Peak Performance Vertical Skijakke 2020

Chefdesigneren hos Peak Performance fik frie hænder til at skabe den ultimative skijakke. Resultatet blev Vertical. I det nyeste og mest effektive Gore-Tex 3L C-Knit materiale, med et ekstra strækbart panel på ryggen for ekstra komfort. Jakken giver komplet beskyttelse mod vind og vand uden at gå på kompromis med åndbarheden. Så du kan være ude i, og aktiv i, de værste tænkelige vejrforhold!

peak-performance-vertical-2020

Det strækbare materiale giver fuld bevægelsesfrihed. Alle åbninger kan lukkes helt tæt, så du kan være fuldstændigt beskyttet. Hætten kan trækkes over din skihjelm og jakken har flere store lommer til opbevaring accessories, som du gerne vil have lige ved hånden. Når du har brug for ultimativ beskyttelse er Peak Performance Vertical det rigtige valg!

Vejl. udsalgspris: 6399 kr

Dalbello Lupo Air 130 Skistøvle 2020

Den nyeste innovation fra støvleeksperterne hos Dalbello. Skabt med henblik på den avancerede og erfarne skiløber, som gerne vil have en bedre uphill performance (til skitouring) i en støvle som kan charge ned af bjerget igen. Lupo Air har ladet sig inspirere af dedikerede skitouringstøvler og udviklet et nyt lukkesystem, som er nemt og hurtigt at bruge. Det har de kombineret med stive materialer og 2-delt design for at give støvlen en freeride performance til nedfarten.

 

dalbello-lupo-air-130

For at holde vægten nede og stivheden i top har Dalbello brugt et nyt grillamid plast. Materialet har luftbobler indeni, hvilket gør plasten 18% lettere end almindelig plast. De lette Vibram såler giver et sikkert fodfæste på al slags underlag.

De benhårde facts:

  • Vægt: 1299 g
  • Bredde: 100 mm
  • Flex: 130
  • Bevægelse: 67 graders bevægelse i walk mode

Vejl. udsalgspris: 5399 kr

Køb Dalbello Lupo Air 130 Skistøvler her

The North Face FutureLight

Vi slutter med den nyhed, som måske er den mest spændende. Og den vi, med afstand, ved mindst om.

Reelt set er der ikke tale om et nyt produkt. Der er tale om et helt nyt materiale. The North Face vil gå væk fra at bruge Gore-Tex, og kun bruge deres nye, og selvudviklede, FutureLight membran. I stedet for at forbedre den eksisterende membran teknologi, har de skabt en helt ny fremstillingsmetode.

Ambitionen er at ændre måden, vi bruger outerwear. Tanken er at du aldrig behøver at tage jakken af.

north-face-summit-series

FutureLight er lettere, mere vandafvisende og mere åndbar end nogen anden membran på markedet. Der er endnu ikke kommet så meget ud om FutureLight, men vi har fået snust os frem til at følgende skulle være sandt:

  • FutureLight vil kunne fås i flere top end skijakker og -bukser
  • 100% genanvendt polyester
  • Vandtæthed/Åndbarhed: 75.000/75.000
  • PFC-fri belægning

Vi glæder os til at kunne præsentere mere om FutureLight i løbet af efteråret. Følg med på bloggen, nyhedsbrev, Facebook og/eller Instagram.

Forrige artikel Den ultimative pakkeliste til skiferien!
Næste artikel 3 ting der kan ødelægge din skiferie - og hvordan du undgår dem!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter