Gå til indhold
SPAR 25% PÅ PEAK PERFORMANCE. VI HOLDER SØNDAGSÅBENT FREM TIL D. 5 FEBRUAR
SPAR 25% PÅ PEAK PERFORMANCE. VI HOLDER SØNDAGSÅBENT FREM TIL D. 5 FEBRUAR

Om Steep & Deep

Steep & Deep åbnede første gang sine døre i 2002 med en vision: Skiløb skal være sjovt og hyggeligt – for alle!
Og det har stifter Frank Kruse Petersen arbejdet for lige siden.

Frank har alle dage været en skinørd, men ideen og navnet til skibutikken fik han tilbage i de glade 80'ere. Tilbage i 80’erne og 90’erne var Warren Miller en højt profileret producent af bl.a. skifilm og i 1985 producerede han filmen Steep and Deep. Den film blev et vendepunkt for Frank der nu vidste hvad han ville lave resten af livet - og det var arbejde med ski, have sin egen skibutik og den skulle hedde Steep & Deep.

I dag består Steep & Deep af 2 butikker med det mest moderne skiservice værksted og bootfitting nord for Alperne, og en webshop der servicere hele Skandinavien.
Webshoppen har før gået under navnet Blacksnow, og du vil derfor støde på det navn på vores site. Men bagved det hele står Frank og Steep & Deep og sikre den bedste kvalitet og kundeservice.

Alle os der arbejder i Steep & Deep har en kæmpe passion for actionsport. Både sommer og vinter. Kvalitet er alfa omega for os. Derfor arbejder vi udelukkende med produkter og gear, som vi kan stå 100% indenfor. Selv kører vi kun med det bedste gear og kan kun anbefale dig det samme.

For os er det ekstremt vigtigt at hele din oplevelse hos Steep & Deep bliver fantastisk. Fra den første kontakt til den sidste gang du bruger dit gear ude i bjergene, til afterski eller i vandet. Det er utroligt vigtigt at det gear, som du har købt hos Steep & Deep leverer hver gang, uden undtagelse!

Kundeservice

Vi synes at kundeservice er en stor del af at føle sig tryg ved at handle på nettet. Derfor er det vores mål at du altid får svar på din e-mail og at du mellem 10-18 kan komme i kontakt med os på telefon.

Gå til vores kontakt side

Vi har stor erfaring med produkterne og anvender mange af dem på ugentlig basis. I fællesskab samler vi al vores viden og erfaring for at kunne hjælpe dig med at finde det du søger og det som passer dig bedst.

Vi håber at du får den bedste købsoplevelse hos os. Men først og fremmest håber vi at dit gear kan hjælpe dig til at få en fantastisk dag på bjerget. 

  Kom på besøg i en af vores butikker

  Vi har 2 butikker hvor du kan besøge os:
  Steep & Deep Holte - Ski, støvler, skiservice, værksted og bootfitting
  Steep & Deep Copenhill - stå på ski på den berømte Amager Bakke samt skibutik

  Her kan du komme ned og prøve nyt gear, snakke med en af vores mange eksperter eller bare hænge ud og se på markedets fedeste ski- og snowboardudstyr.

  Få adressen via Google her: https://goo.gl/maps/28EJFwuJg6WoEHUS6 

  💸 Du kan betale med kort, kontant og mobilepay