Gå til indhold
COPENHILL HAR ÅBENT TIL SKILØB OG LØBEANALYSE HELE SOMMEREN. LÆS MERE HER
COPENHILL HAR ÅBENT TIL SKILØB OG LØBEANALYSE HELE SOMMEREN. LÆS MERE HER

Om os

Steep & Deep åbnede første gang sine døre i 2002 med en vision: Skiløb skal være sjovt og hyggeligt – for alle!
Og det har stifter Frank Kruse Petersen arbejdet for lige siden.

Frank har alle dage været en skinørd, men ideen og navnet til skibutikken fik han tilbage i de glade 80'ere. Tilbage i 80’erne og 90’erne var Warren Miller en højt profileret producent af bl.a. skifilm og i 1985 producerede han filmen Steep and Deep. Den film blev et vendepunkt for Frank der nu vidste hvad han ville lave resten af livet - og det var arbejde med ski, have sin egen skibutik og den skulle hedde Steep & Deep.

I dag består Steep & Deep af 2 butikker med det mest moderne skiservice værksted og bootfitting nord for Alperne, og en webshop der servicere hele Skandinavien.
Webshoppen har før gået under navnet Blacksnow, og du vil derfor støde på det navn på vores site. Men bagved det hele står Frank og Steep & Deep og sikre den bedste kvalitet og kundeservice.

Alle os der arbejder i Steep & Deep har en kæmpe passion for actionsport. Både sommer og vinter. Kvalitet er alfa omega for os. Derfor arbejder vi udelukkende med produkter og gear, som vi kan stå 100% indenfor. Selv kører vi kun med det bedste gear og kan kun anbefale dig det samme.

For os er det ekstremt vigtigt at hele din oplevelse hos Steep & Deep bliver fantastisk. Fra den første kontakt til den sidste gang du bruger dit gear ude i bjergene, til afterski eller i vandet. Det er utroligt vigtigt at det gear, som du har købt hos Steep & Deep leverer hver gang, uden undtagelse!

HVEM ER VI

FRANK

CHRISTIAN

VIKTORIA

NICOLAI

JOHN

MORTEN

MICHAEL

PARKER