Gå til indhold
Blacksnow og Steep & Deep går sammen >> Læs mere her.
Blacksnow og Steep & Deep går sammen >> Læs mere her.

Ski Service

Hos Steep & Deep finder du en top moderne skiværksted, med de bedste maskiner fra Østrigske Wintersteiger, som kan måle sig med de helt store ski destinationer. Kombinationen af dette udstyr samt professionelt arbejde, sikre det perfekte resultat.

Vi er det værksted i Danmark der servicere flest ski og snowboard på vores skiværksted, og derfor kan vi med god grund sige, at vi har ”Danmarks største skiværksted”

Hos Steep & Deep har vi altid sat en stor ære i at kunne servicere dine ski på eget værksted. Da vi mener at det er grundlaget for en hver skibutik. Vi har gennem mange år stor erfaring med servicering og vedligeholdelse af ski. Vi sætter endvidere også en ære og stolthed i at sikre at dine ski altid er i god stand, for ski der har ny slebne kanter, struktur i basen, samt er vokset og poleret, giver bare en bedre skioplevelse.

Så kom forbi vores skiværksted, og se hvad vi kan gøre for dine ski. Dine ski vil elske vores maskiner. Find vej til vores ski service i Holte her https://goo.gl/maps/HraaqK35vnjMmpdZ8

Tjek denne video fra vores værksted, og se hvad Thomas Uhrskov mener om det vi kan gøre for dine ski: