Gå til indhold
HUSK AT BESTILLE TID TIL AT FÅ LAVET STØVLER. BOOK HER
HUSK AT BESTILLE TID TIL AT FÅ LAVET STØVLER. BOOK HER

Bootfitting

Valg af skistøvler kan være vanskelig, valg af den rigtige skistøvle er endnu vanskeligere.

I Steep & Deep har vi skabt en specialafdeling, der med fokus på skistøvler sikrer dig, at de støvler du køber hos Steep & Deep bliver de rette og tilpasset 100% efter din fod. Vi bruger mange års erfaring gennem kurser i udlandet, på at analysere dine fødder, tilpasse, støbe dine støvler og evt. blokke støvlerne for at sikre optimal komfort.

Bootfitting er i dag en stor del af vores forretning, da fokus og interesse i at finde den perfekte støvle og fit er steget meget gennem årene. Christian og Jesper har derfor igen i år været i Kitzbühel og nørde støvler og fødder og de er SÅ klar til at gøre det, de er bedst til: Finde og tilpasse skistøvler til dig, som gør dit skiløb både sjovere, flottere og bedre.

Det vil ofte være en god ide at du kontakter os og bestiller en tid, hvad enten, du skal finde en skistøvle, skal have bootfittet et par eller have lavet en formstøbt sål. Grunden hertil er at du sikre dig at en af vores bootfittere har tid og du undgår derfor meget ventetid da der i perioder er meget pres på.

Ønsker du at vi skal hjælpe dig med at finde dine næste par skistøvler, anbefaler vi klart at du bestiller en tid i hverdagen. Dette sikre at der er afsat tid til dig så du undgår ventetid, og samtidig sikre du at vi har de bedste folk på opgaven.

I weekenden er det ikke muligt at lave tidsbestilling, dog kan det lade sig gøre at få en ''drop-in'' tid om lørdagen. Om søndagen kan der ikke laves støvler. 

Bestil tid til bootfitting her >>>

Har du spørgsmål til Bootfitting kan du ringe til vores dygtige folk på telefon: 45 42 32 00