Gå til indhold
COPENHILL HAR ÅBENT TIL SKILØB OG LØBEANALYSE HELE SOMMEREN. LÆS MERE HER
COPENHILL HAR ÅBENT TIL SKILØB OG LØBEANALYSE HELE SOMMEREN. LÆS MERE HER
Hvorfor Douchebags er verdens bedste rejsetasker! - Steep & Deep

Hvorfor Douchebags er verdens bedste rejsetasker!

Der findes ikke et gram af tvivl i vores hoveder om at Douchebags laver verdens bedste rejsetasker. Vi har igennem flere år brugt deres rejse- og skitasker til at rejse over hele verden. Det er nemt og komfortabelt. Her får du en overskuelig gennemgang af, hvorfor Douchebag laver de bedste tasker og hvilke tasker der findes.

Hvad er en douchebag?

Udover at være et lidt for smart fjols, så er Douchebags også brandet bag markedets bedste skitasker og rejsetasker. Gennem de sidste år har Douchebags revolutioneret markedet for tasker, ved hele tiden at finde på smartere løsninger end deres konkurrenter. Deres tasker er sprængfyldt med funktionalitet og har et design, som ville være Apple værdigt.

douchebags-tasker

Udviklet sammen med Jon Olsson

Jon Olsson, den legendariske freeskier, startede sammen med ingeniøren Truls Brataas tilbage i 2009 Douchebags udfra en fælles passsion for at gøre det lettere at rejse rundt i verden med alt det nødvendige gear, for at kunne dyrke de fedeste sportsgrene. Uden at skulle betale for overvægt, eller få ondt i hele kroppen af at slæbe gear på en uhensigtsmæssig måde.

Læs mere om Douchebag historien her

Redifinerer konceptet rejsetasker

For at skabe verdens bedste rejse- og skitasker, måtte Douchebag redefinere, hvad deres tasker skulle kunne. For at redefinere opfattelsen, måtte de først snakke med folk der vidste noget om det. Derfor interviewede de 150 skiere, snowboardere og surfere, for at finde ud af hvad kernebrugerne havde brug i deres rejseudstyr.

Douchebags tasker er et unikt produkt, udviklet af sportsfolk til sportsfolk.

Derefter snakkede de med shuttlechauffører, togkonduktører og flyselskaber. De arbejdede sammen med bagagepersonalet i lufthavnene for at høre, hvordan taskerne kunne forbedres i alle aspekter.

douchebags-rejsetasker

Den store undersøgelse tydeliggjorde at der var fem vigtige aspekter, som en Douchebag taske måtte tage hånd om:

  • Justeringssystem – Udstyret skal kunne tilpasse sig forskellige typer gear
  • Bæresystem – Nemmere håndtering og at bære
  • Solid beskyttelse – Undgå ødelagt gear
  • Lav vægt – Gøre det nemmere at rejse og undgå overvægt i flyet
  • Komprimerbart design – Minimering af opbevaringsplads når den ikke er i brug

Prisvindende design

Douchebag har siden sin introduktion vundet et hav af designpriser for sit exceptionelle og ekstremt innovative design. De har bl.a. vundet følgende priser:

  • ISPO Award winner
  • Award for design excellence
  • Gear of the year
  • Innovation Award

og mange flere.

The Douchebag

En videreudvikling af den oprindelige Douchebag 2.0. Tasken har gennem de seneste år hjulpet verdens bedste skiere, snowboardere og surfere til at rejse over hele verden. Den lever op til alle kravene som Douchebags har til deres produkter. Skitasken kan transportere ski op til 2m, kan rulles sammen til næsten ingenting, kvaliteten er exceptionel, transporten er nem og vægten af lav. Den har alt hvad du skal bruge.

Køb The Douchebag her

Personlig oplevelse: Martin har rejst meget med sin Douchebag, hvor han har haft alt bagage til 10 dages filmtur i Japan i Douchebag.

the-douchebag

The Base

Til dig har brug for en funktionel rygsæk til hverdagsbrug. Udviklet i samarbejde med eksperten Jokke Sommer, en af verdens bedste BASE-jumpere. 15L opbevaringsplads og flere smarte muligheder til åbning og opbevaring. Douchebag The Base kan naturligvis også hookes op på den oprindelige Douchebag taske. Findes i flere farvekombinationer.

Køb The Base her

The Hugger 30/60

Hugger’en har to funktioner og kan fås i to forskellige størrelser. Først og fremmest er de smarte rygsække, men kan også bruges som støvletasker til skistøvler eller som lette Duffelbags. Funktionerne er mange, og denne funktionalitet, kan som på billedet herover kombineres med den store Douchebags taske. Hvad mere kan man ønske sig?

Køb din Hugger 30L og Hugger 60L her

hugger-30

Slim Jim

Slim Jim er verdens letteste skitaske med hjul, og er perfekt til let og hurtigt transport af et enkelt par ski, eller dine langrendsski. Der er mange muligheder for at bruge og rejse med den lette skitaske. Vi ser Slim Jim som den absolut bedste taske, når du vil rejse let og hurtigt. Til en weekend på pudderjagt, har du alligevel ikke brug for mere end et par ski.

Få fingre i din Slim Jim her

The Big Bastard

Når du har brug for meget mere plads, eller bare godt kan lide at have meget gear med på rejsen, så er Big Bastard et oplagt valg til rejsetaske. Den store og rummelige stroller har hele 90 liters opbevaringsplads og kan nemt trilles rundt hjemmefra til lufthavnen og videre til hotellet. Når du alligevel skal have en masse ting med, kan du lige så vel se flot ud imens.

Køb din Big Bastard her

Video

Hvis ikke du vil sidde og klikke ind på hvert enkelt produkt, har vi lavet en overordnet gennemgang af de mest populære Douchebags tasker på vores youtube-channel.

 

Forrige artikel Komplet guide til at læse en lavineadvarsel

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter