Gå til indhold
Hestra skihandsker i tal – Derfor er Hestra skihandsker verdens bedste! - Steep & Deep

Hestra skihandsker i tal – Derfor er Hestra skihandsker verdens bedste!

Med Hestra skihandsker i tal kan du se, hvorfor det er ikke uden grund at Hestra igennem næsten 80 år har lavet verdens bedste skihandsker. Firmaet blev født i den svenske by Hestra i 1936 og har siden dag ét været fokuseret på at lave de bedste og mest funktionelle handsker til hverdag, sport og arbejde.

Hos Blacksnow.dk elsker vi Hestra skihandsker fordi de beskytter og holder vores hænder varme i al slags vejr. Dermed kan vi stå på ski eller snowboard uanset forholdene og altid jagte den dybeste pudder, den næste store klippe eller perfektionere vores backflip i parken.

I tvivl om, hvordan du skal vælge skihandsker? Læs vores komplette guide til skihandsker her

Med et par Hestra skihandsker er du altid garanteret kvalitet, holdbarhed og funktionalitet. Og det er absolut ikke uden grund. Se bare grafikken herunder, som giver overblik over hvordan Hestra konstruerer deres handsker. Det er ikke nogen simpel proces!

HESTRA SKIHANDSKER I TAL

hestra-handsker-tal

Hestra Army Leather Heli Ski Glove

  • 109 dele
  • 46 fremstillingstrin
  • 18 kvalitetscheckpoints
  • Produktionstid: 1 time og 27 minutter

Hestra Army Leather Heli Ski Glove er en legendarisk handske og måske den mest udbredte handsker blandt bjergguider og passionerede skiløbere, snowboardere og skimountaineers. Det er en ekstremt slidstærk og varm handske med en komfortabel pasform.

Obs. Jeg kender personligt skiløbere, som har haft deres Army Leather handsker i mere end et årti. Passer og plejer du dem godt, kan de næsten holde for evigt.

Hvem er Hestra?

Hestra Gloves er en af de førende brands indenfor handsker i ski, outdoorliv og til hverdagsbrug. Du kan også finde Hestra hansker til professionelt brug som byggearbejde og lign. Design og produktudvikling sker i samarbejde med noget af verdens bedste professionelle skiere og eventyrere.

Læs den spændende historie bagom Hestra Gloves her

Forrige artikel Top 5: Drømmedestinationer til skiferien!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter