Gå til indhold
Sådan scorer du på skiferien: Pick-up lines til liften - Steep & Deep

Sådan scorer du på skiferien: Pick-up lines til liften

Har du aldrig scoret på skiferien? Så er det på tide at komme ud af starthullerne og forsøge at gøre en kedelig lifttur til en spirende romance. Der er masser af gode “icebreakers”, som du kan gøre brug af.

Mangler du stilet skiudstyr? Find det det på Blacksnow

De almindelige

Vi har samlet en liste over flere gode pick-up lines, som du kan bruge til at score på skiferien. Hvis du synes de er for offensive, kan du altid starte med mere konservative som:

  • “Sneen er godt nok god i dag”
  • “Hvor har du kørt henne?”
  • “Synes du ikke også denne lift er langsom?”

Hvis du, ligesom os, synes at de er alt alt for kedelige, så har vi fundet en masse langt mere interessante og offensive pick-up lines som du kan bruge i liften. Vi garanterer at der er større succesrate end med de konservative ovenfor.

 

De offensive

  • “Tror du på venner på en pudderdag? Hvad med lidt elskov?”
  • “Hi, I’m Sean Pettit, what’s your name?”
  • “Hvis du er bange for at falde af liften, kan du holde fast i mig! (Husk at spænde dine gunz)”
  • “Har du kolde hænder? Du må gerne låne mine lommer”
  • “Har du et pistekort? Jeg farer vild i dine øjne.”
  • “Intet under at himlen er grå i dag, alt det blå er i dine øjne.” (Virker for alle øjenfarver)
  • “Hvis jeg var en stolelift, ville jeg stoppe med at køre hver gang du satte dig på mig, bare for at føle dine baller lidt længere.”
  • “Hold min stav(e). Se dette.”

lift-score-skiferie

Andre muligheder

Hvis ikke dette virker, så kan du altid bruge Tinder, som også egner sig glimrende til skiferien. En masse unge mennesker og store fester på et lille område, er som skabt til Tinder. Derfor får du Tinder-Ekspert og X Games vinder Alex Schlopy’s fire gode råd til sikre scoringer på Tinder. Han garanterer succes!

 

Alex Schlopy Tinder Tips

  1. Vurdér hver enkelt person nøje. Glem aldrig at få et glimt af, hvad de har skrevet i deres tagline. Al information er afgørende. For selv hvis personen er lækker, kan de have en masse mærkelige fetishes, som du gerne vil holde dig fra.
  2. Alle du swiper til højre (like), skal være kone/mand materiale. Tænk over it. Hvis nogen tilfældigvis swiper dig til højre, er det nærmest som kærligved ved første blik (swipe), hvilket unægteligt vil betyde villa, Volvo og vovhund.
  3. Så snart du er i kontakt med en person som du har liket, så skal du starte ud med en cheesy pick-up line (se evt. ovenstående). Alle elsker det. Derefter skal du ikke tale til dem i ca. tre dage, fordi det får dem til at ville have dig helt sindssygt. Efter tre til seks dage skal du svare med: “Hvad er dit nummer?”. I mindst 70% af tilfældene får du telefonnummeret.
  4. Ring dem op og arranger en date!

Andre gode råd til at score på skiferien

Har du andre gode råd til at score på skiferien, så håber vi at du vil dele dem med os i kommentarfeltet herunder.

Forrige artikel Top 5: Drømmedestinationer til skiferien!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter