Gå til indhold
COPENHILL HAR ÅBENT TIL SKILØB OG LØBEANALYSE HELE SOMMEREN. LÆS MERE HER
COPENHILL HAR ÅBENT TIL SKILØB OG LØBEANALYSE HELE SOMMEREN. LÆS MERE HER
Tips og tricks til at undgå duggede skibriller - Steep & Deep

Tips og tricks til at undgå duggede skibriller

Goggles er en af de vigtigste del af ski- eller snowboardoutfit. Lige så vigtigt som dit skitøj eller støvler. Enhver skier eller snowboarder vil fortælle dig at et par duggede skibriller kan ødelægge din dag, lige så hurtigt som et par støvler, som ikke passer.

Har du oplevet problemer med at dine skibriller eller goggles dugger? Her får du lidt tips og tricks til at undgå duggede skibriller. Måske har du bare et par dårlige skibriller, hvis ikke, så kan du bruge de følgende råd til at undgå dug i dine skibriller.

Stort udvalg af skibriller og goggles

oakley-goggles

 

Undgå duggede solbriller

  • Vær i bevægelse. Luftgennemstrømningen som kommer når du kører ned af bjerget forhindrer dug i at forme sig
  • Fjern sne fra skibrillerne ved at ryste dem. Du må aldrig tørre linsen af med din skihandske, da det kan give ridser på linsen.
  • Fjern sne fra ventilationen
  • Undgå at sætte dine skibriller i panden. Det vil få dem til at dugge.
  • Hvis dine skibriller allerede er duggede, så skal du placere dem i en varm og tør lomme i din jakke. Du kan også prøve at ryste dem, for at skabe en luftgennemstrømning. Om nødvendigt, må du ind i restauranten og få dem tøet op. Endnu en god grund til at medbringe to par skibriller.

Undgå dug

Vi håber at du har kunne bruge denne “guide” til at undgå duggede skibriller. Vi ved, og har oplevet på egen krop, hvor frustrerende det kan være at havde et par duggede skibriller. Det ønsker vi ikke for nogen!

Forrige artikel Komplet guide til at læse en lavineadvarsel

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter